Om mig

Theiss Victor Mørk


Profil.


Jeg hedder Theiss Victor Mørk. Er født i København 1959.


Jeg har en treårig uddannelse som kropsterapeutmassør indenfor Body Self Development System. Derudover er jeg også Reikie healer. Begge dele har jeg praktiseret siden år 2000.


Anden erhvervserfaring er bl.a....


Selvstændig blikkenslager i 20 år

Pædagog i fem år.

Fysioterapeutmedhjælper indenfor psykisk/fysisk udviklings hæmmede mennesker i fire år.

Arbejdet med tvangsfjernede/tidligt skadede børn i seks måneder og med kriminelle unge  mennesker, fra 15 til 18 år, i lukkede institutioner i to år.


Tidligere har jeg dyrket sport på eliteplan - fodbold, boksning og atletik.


I min fritid spiller jeg trommer i et rock/bluesband.

Vision and LifeNår kroppen svarer igen


Travlhed, stress og bekymringer overdøver kropssignaler. Smertegrænsen bliver overskredet. Spændinger i hoved, nakke og mave bliver normale... sådan føles det bare når alt skal nås.

Affaldsstoffer, blandet med følelser gemmer sig i musklernes mere og mere stive bevægelser.


Jah… jeg ved det godt, jeg burde nok lige få sovet ud, dyrket lidt motion eller bare være mig selv lidt. Ikke for ungerne, ikke for familien, ikke for arbejdet - bare for min egen skyld.


Desværre oplever mange af os pludselig en dag, at kroppen råber højere end undskyldningerne. Livets gnist brænder ud, livsglæden forsvinder og livet kan pludselig opleves som et hysterisk barn, der står og river i ens bukseben og kræver opmærksomhed.


Få talt ud med dig selv


Massage handler ikke bare om at gi’ sig selv en dejlig afslappende oplevelse. Det handler også om at gi’ sig selv tid… og lytte til, hvad kroppen og følelserne egentlig har at sige, at høre hvad du har behov for.


Skriv dig selv i kalenderen, på højde med andre vigtige aftaler. Du er trods alt en gammel bekendt, der har krav på, i hvert fald at blive lyttet til, eller hvad? Er der andet der har højere prioritet? Stands op! Arranger et møde med dig selv og få talt ud om tingene.


Få kroppen tilbage


Massage samler ømme kropsdele, forvirrede følelser og spredte tanker. Mærk spændinger, ånd ind i dem, føl, registrer og slip det hele med udånding, accepterer, hvad der er lige nu. Kroppen taler sit eget sprog og massage giver mulighed for at lytte dybere.

At være sig selv kan være så enkelt - ånde ind, slappe af, mærke, acceptere, ånde ud.

Slip de gamle spændinger og få kroppen tilbage.

Massage og berøring vækker kroppen og åbner rummet til nærvær og stilhed. Åndedraget stilnes og langsomt vil freden igen sænke sig over sindets susen.

Firmareferencer


Nedenstående firmaer benytter mig som behandler, som en del af deres personalepleje:


DBU Sponsership

Safe-Way

Malermester Max Hüttermann & Søn

Quicksilver

J.A. VVS Service

Kurt Wolf VVS

Dan Sunnemann VVS

J.C. VVS

Tømreren i Rørvig

Maglesø Plantage

Master of Ceremony (Michael Carøe)


 


Alka Forsikring benytter mig til behandling af piskesmæld.