Behandling

Behandling


Behandlingen indledes med en samtale med klienten. Kunsten er at mærke og føle, hvor klienten befinder sig på nuværende tidspunkt. Ud fra samtalen danner jeg mig et billede af, hvordan behandlingen skal forløbe.


Jeg arbejder ud fra den filosofi, at der kun er én, der kender sandheden, og der er kun én kaptajn på skibet, nemlig klienten selv.


Jeg er et værktøj, som klienten selv vælger hvordan han/hun vil bruge.


Under selve behandlingen foregår en løbende kommunikation, hvor klienten bliver bevidstgjort om hvilke relationer de fysiske smerter relaterer til de psykiske tanke mønstre, og derved får klienten en mulighed for at ændre en uhensigtsmæssig adfærd eller tankemønster, der kan løse op for spændinger i krop og sind.

Anbefalinger

Michael Johst

Teknisk Direktør, Civilingeniør


"Theiss har været min behandler i over 2 år, han er en tænksom og ydmyg person, der har nogle fantastiske evner som er få forundt. Han har mere end 15.000 behandlinger bag sig. Han giver ærlig feedback, har stor menneskelig indsigt, respekt, dybde, varme, empati, humor og slagkraft. Man mærker tydeligt, at han på allerpositiveste vis er dybt forankret i de solide værdier som hans far, der var kaptajn på de 7 verdenshave har bibragt ham. Jeg kan varmt anbefale ham og er aldrig gået forgæves."


Thomas Frandsen


Efter 10 dg med sindssyge smerter kontaktede jeg Theiss , kendte godt Theiss i forvejen så vidste han kunne hjælpe mig

Efter en times behandling i klinikken kunne jeg stor smilede sætte mig ind i bilen og køre mod KBH

Theiss' S ro og behagelige væsen fik mig til at slappe af så han kunne gå igang med behandling , han konfronterede mine forskellige issues bla nakke problemer efter opreration , 3 kile formet ryg hvirvler , et knæ som gjorde ondt efter OCR løb og en hæl som værkede

Alle issues blev ordnet og jeg må give Theiss min varmest anbefalinger

Så går du med skavanker , tøv ikke med at kontakte ham , han er genial og er sikker på du vil blive overrasket over hans evner.

Ikke blot til de fysiske gener ,men han kan også hjælpe med det der gemt væk i kufferten.

Tag en vejrtrækningen PIPPI.


Nikolaj Thomassen


Gennem de seneste 12 år har jeg regelmæssigt gået til behandlinger hos Body SDS i København, og jeg har prøvet 8 forskellige terapeuter, der alle har været virkelig gode. Men ingen når op på siden af Theiss. Han er helt fænomenal dygtig, og en behandling hos ham er hele turen til Rørvig værd.

Du er velkommen til at give din mening, om min behandling på Facebook siden.